Nieuwigheden op de Install Day

Install Day is dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de installatiesector. Op 1 december in Brussels Kart Expo kunnen bezoekers er op de ruim 90 standen de interessantste producten en nieuwigheden op markt ontdekken. Onder de exposanten ook Radson, Informazout en FACQ.

Radson

Radson stelt op Install Day de hele breedte van hun assortiment voor: (elektrische) radiatoren, vloerverwarming en nog veel meer. Eén van de blikvangers is de centrale Touch E3 zoneregeling, waarmee men de verwarming van elke ruimte heel eenvoudig kan regelen. Men kan zelfs de volledige controle over de radiatoren en de vloerverwarming overnemen vanop een smartphone of tablet.

Ontdek de Touch E3 hier:radson.media.twocents.be/regel-je-verwarming-vanuit-je-luie-zetel-125446#

  • Stand 32

Informazout

Informazout stelt op Install Day onder meer het nieuwe professionele luik van haar website voor, dat vanaf eind oktober online komt: pro.informazout.be. Men vindt er onder meer technische info en interessante studies, maar ook nuttige informatie over premies, wetgeving en nieuwe technieken. Via een animatie met photobooth op de stand kan men eveneens kennismaken met de gloednieuwe mediacampagne.

Meer info over de nieuwe website en campagne vindt u hier: informazout.media.twocents.be/de-duurzame-toekomstvisie-van-informazout#

  • Stand 69

FACQ

FACQ nodigt de professionals op haar Install Day stand uit voor onder meer een didactische voorstelling van twee nieuwigheden: de GROHE Sense en de GROHE Sense Guard. Deze oplossingen hebben een plek binnen het intelligente huis en sporen eventuele waterlekken op, sluiten de watertoevoer automatisch af, waarschuwen de bewoners via een app en zorgen ervoor dat bij waterschade snel kan worden gereageerd.

Lees hier meer: facq.media.twocents.be/facq-ontmoet-professionals-op-nieuwe-vakbeurs-install-day#

  • Stand 82-87
Contacteer ons
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Over Two cents

Two cents is een in Brussel gevestigd communicatiebureau, gespecialiseerd in content marketing, PR, media- en digitale campagnes. Het team van 13 creatieve communicatieprofessionals helpt bedrijven bij het promoten van hun merken, producten en diensten, het genereren van leads, en het verhogen van hun omzet.

Two cents
Sint-Michielskollegestraat 11
1150 Brussel