Batibouw 2019: volledig overzicht nieuwigheden bij Two cents

Beste journalist,

Hieronder (via Lees meer) vindt u het volledige overzicht van de Batibouwnieuwigheden van onze klanten terug. Klik op de link voor het persbericht en de bijhorende foto's van de nieuwigheid.

Wenst u meer informatie? U kunt met al uw vragen terecht bij de betreffende contactpersoon bij Two cents!

Met vriendelijke groeten,

Two cents

Afwerking/Lifestyle

Eco Planus Double Vision Hydro van DDG als antwoord op Green Deal 

Eind oktober van dit jaar werd de Green Deal voorgesteld: een overeenkomst van de Vlaamse overheid, de houtkachelsector en milieuverenigingen om de schadelijke uitstoot van verouderde houtkachels, pelletkachels en open haarden terug te schroeven. Op korte termijn moeten oude toestellen worden vervangen door nieuwe. Op lange termijn, tegen 2030, mogen houtkachels de helft minder schadelijke stoffen uitstoten dan in 2016. DDG zit als fabrikant in de stuurgroep georganiseerd door Agoria, die de Green Deal ondertekende. De fabrikant biedt met de Eco Planus Double Vision Hydro, een cv-houtkachel van de nieuwste generatie, een antwoord op de vereisten van dit akkoord. 

DDG op Batibouw: paleis 6, stand 116 (Walk of Flame)
Klik HIER voor het volledige persbericht

AEG SensePro: de ideale sous-chef

Een wereldpremière: AEG breidt haar gamma SenseCook uit met de eerste inductiekookplaat uitgerust met een voedselsensor zonder draad en zonder batterij. Het is vandaag de enige kookplaat die de temperatuur in het hart van de voedingswaren meet tot op de graad.

AEG op Batibouw: paleis 11, stand 406
Klik HIER voor het volledige persbericht 

Hansgrohe stelt PowderRain voor: een buitengewoon douchemoment

De innovatie van PowderRain bevindt zich in de straal. Deze bevat namelijk een technologie van microfijne druppels die resulteert in een veel fijnere straal dan die van traditionele douches. Elke afzonderlijke nop heeft zes fijne openingen die bieden een zintuiglijke douche-ervaring en een waar ontspanningsmoment. 

Hansgrohe op Batibouw: paleis 7, stand 731
Klik HIER voor het volledige persbericht

AXOR MyEdition: perfectie en individualisering

Om aan de vraag naar individualisering te voldoen, AXOR MyEdition worden gepersonaliseerd door deze te bekleden met een lederen, houten, marmeren of spiegelglas plaat. Met dit nieuwe model voert AXOR personalisatie tot in het uiterste door.

AXOR – Hansgrohe op Batibouw: paleis 7, stand 311
Klik HIER voor het volledige persbericht 

LPW Pools maakt zwembaden milieuvriendelijker en energiezuiniger

LPW Pools, de Belgische marktleider van monoblok zwembaden, pakt in 2019 uit met spitstechnologie in warmtepompen en een extra laag isolatie om milieuvriendelijk, energiezuinig en in een aangename watertemperatuur te kunnen zwemmen. Alle zwembaden zullen uitgerust zijn met de Full Inverter warmtepomp van Heat Permormer, de allernieuwste warmtepomp voor zwembaden op de markt met een uiterst hoog rendement. Met deze investering draagt de zwembadenproducent bij aan duurzame oplossingen voor het milieu en beantwoordt zo aan de stijgende vraag van de consument naar energiezuinige en ecologische producten.

LPW Pools op Batibouw: paleis 1, stand 311.
Klik HIER voor het volledige persbericht 

Radson’s Ulow-E2, dé radiator op ultra lage temperatuur

De absolute blikvanger dit jaar is de nieuwe Ulow-E2 radiator. Deze radiator, met zowel stralingswarmte als versterkte convectie, biedt ook bij de allerlaagste temperatuurregimes het gewenste warmtecomfort. Hierdoor is de Ulow-E2 heel flexibel en werkt hij op elke warmtebron, van gascondensatieketel tot warmtepomp. Het resultaat is een unieke radiator, die volledig past in de huidige context van duurzaam verwarmen op lage temperaturen. 

Radson op Batibouw: paleis 12, stand 102.
Klik HIER voor het volledige persbericht 

Overschakelen op digitale videofonie wordt fluitje van een cent dankzij Niko

Digitale videofonie aansluiten op de bekabeling van een klassieke deurbel? Niko, Belgisch marktleider in schakelmateriaal en smart home oplossingen, maakt het mogelijk. Dankzij de gloednieuwe Niko 2-draads IP toegangscontrole wordt het een stuk eenvoudiger om over te schakelen! Met een bijhorende controller wordt het systeem gemakkelijk op het internet aangesloten en zijn de videobeelden ook buitenshuis via smartphone toegankelijk.

Niko op Batibouw: paleis 9, stand 205
Klik HIER voor het volledige persbericht 

EMBARGO TOT 15 JANUARI - Een gezonder binnenklimaat dankzij het nieuwe VELUX INTEGRA® uitzetbaar dakvenster

Met zijn tot 45 graden uitzetbare opening biedt het nieuwe INTEGRA® elektrisch uitzetbaar dakvenster een panoramisch uitzicht en maximaliseert tevens de hoeveelheid natuurlijk licht in de ruimte. Net als de andere vensters van het INTEGRA®-gamma kan het openen en sluiten op afstand worden bediend met de draadloze muurschakelaar of met de smartphone dankzij VELUX ACTIVE.

Velux op Batibouw – Paleis 4 Stand 4119
Klik HIER voor het volledige persbericht 

FACQ: In 2019 krijgen wastafels een kleurtje en bestaan ze uit nieuwe materialen

Fabrikanten van sanitaire voorzieningen blijven investeren in stevige en duurzame materialen. Tegenwoordig tooit de badkamer zich in allerlei kleuren en materialen, zelfs de kleinste details worden gepersonaliseerd. In het kader van Batibouw pakt Facq uit met dé trend voor 2019: de wastafel in gekleurd glas of HPL met de uitstraling van marmer, beton of hout.

FACQ op Batibouw: Paleis 7 stand 211
Klik HIER voor het volledige persbericht 

Compacte keukens, personalisatie en innovatieve opbergelementen bij èggo

In 2019 wordt de race om de cm³ gelanceerd. We wonen immers met steeds meer in de stad in kleinere ruimtes. Als we renoveren of bouwen is de optimalisatie van de ruimte en de opbergelementen dan ook cruciaal. De kleinste hoek is waardevol, zeker ook in de keuken. Vandaag wordt de keuken – of die nu groot en open is of eerder smal en krap – in elk geval anders ingericht dan vroeger. Daarom biedt èggo magische opbergoplossingen en innovatieve keukeninrichtingen aan op Batibouw 2019.

Èggo op Batibouw: Paleis 11 stand 405
Klik HIER voor het volledige persbericht

Ontdek CAMBER op BATIBOUW 2019: helemaal mee met de laatste trends

Batibouw vindt plaats van 21 februari tot en met 3 maart. Camber, de specialist in kasten-en inrichting op maat, is uiteraard ook van de partij. Wie een bezoek brengt aan hun stand ontdekt er de nieuwigheden die perfect aansluiten bij het thema van Batibouw 2019. Bij hun stand – die is ingericht als een echt huis - kunnen bezoekers wegdromen, inspiratie opdoen en zich voorstellen hoe hun ideale dressing of slaapkamer eruitziet. Dit jaar zet Camber kleine ruimtes in de kijker, met onder meer een multifunctionele studio van 15 m². Camber op Batibouw 2019: een ware belevenis!

Camber op Batibouw: paleis 3, stand 316
Klik HIER voor jet volledige persbericht

Ruwbouw/Technisch

Sto lanceert nieuwe collecties steenstrippen van Belgische makelij

Sto, expert op vlak van innovatieve gevelisolatiesystemen en hun bekleding, breidt het aanbod StoBrick uit met steenstrippen van het Belgische merk Vande Moortel. Ze worden met klei uit de Schelde op eigen bodem vervaardigd voor een typisch Belgisch karakter en uniek resultaat. Deze collecties belichamen zo de perfecte reconstructie van de gemetselde gevel waar de Belg zo aan verknocht is, maar bieden heel wat voordelen ten opzichte van de traditionele baksteen. Door de dunnere gevelopbouw en eenvoudige verlijming op een ETICS-gevelisolatiesysteem, worden de huidige isolatienormen probleemloos bereikt én blijft er bij nieuwbouw meer woonoppervlakte over. Een efficiënte manier van bouwen met een perfecte alliantie tussen esthetiek en duurzaamheid.

Sto op Batibouw in paleis 5, stand 305.
Klik HIER voor het volledige persbericht 

BMI Group: Compleet geïntegreerd daksysteem met luchtzuiverende werking

BMI Group, de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa, innoveert met Parafor Solo GS Nox-Activ, een complete systeemopbouw voor een volledig geïntegreerde dakoplossing met luchtzuiverende toplaag. Zo biedt de dakproducent een compleet systeem van producten aan die van de onderste laag tot de toplaag perfect op elkaar aansluiten. Daarnaast is de luchtzuiverende toplaag met Nox-Activ granulaat een milieubewuste keuze en goed nieuws voor iedereen die op eenvoudige wijze een bijdrage wil leveren aan schone lucht.

BMI Group op Batibouw: paleis 5, stand 103
Klik HIER voor het volledige persbericht 

Het assortiment Daikin Altherma 3rd generation-warmtepompen groeit

Het Daikin Altherma gamma bestaat uit verschillende warmtepompoplossingen voor nieuwbouwprojecten of voor grote residentiële renovaties. In 2019 wordt het assortiment Daikin Altherma 3rd generation lucht/water-warmtepompen verder uitgebreid. De 60ste editie van Batibouw is voor Daikin de perfecte gelegenheid om deze nieuwe producten te presenteren.

Daikin op Batibouw: paleis 12, stand 306
Klik HIER voor het volledige persbericht 

De realtimeoplossingen van het Groene Huis van FACQ

FACQ maakt gebruik van de 60e editie van Batibouw om voor het eerst haar nieuwe innoverende en praktische hulpmiddelen voor te stellen aan consumenten die op zoek zijn naar betere oplossingen voor verwarming, woningventilatie en regenwaterrecuperatie. Het Groene Huis van FACQ ondergaat een verregaande lifting en wordt een augmented reality hulpmiddel voor de consument dat een antwoord geeft op alle vragen over zuinigere en milieuvriendelijkere duurzame oplossingen voor hun woning.

FACQ op Batibouw: paleis 7, stand 211
Klik HIER voor het volledige persbericht

Wienerberger Nueva: Topper onder de kleidakpannen

Groot, donker en trefzeker. Neen, we hebben het niet over een bekende voetbalspits, maar over de Nueva, de nieuwste dakpan uit het aanbod van Koramic. Haar DNA? Een bruisende cocktail van eigenschappen. Een groot formaat, een fijn en vlak aspect, slotvaste sluitingen, een op renovatie-uitdagingen afgestemde flexibiliteit en alles wat de dakdekker kan helpen voor een snelle en comfortabele plaatsing.

Wienerberger op Batibouw - paleis 5 stand 309
Klik HIER voor het volledige persbericht

Een besparing tot 30% op de energiefactuur dankzij "Energy Management by Wiser" van Schneider Electric

Energiekosten nemen een grote hap uit elk gezinsbudget. Het energiegebruik volgen is moeilijk, maar essentieel om inefficiënties op te sporen en de energiekosten te verlagen. Energy Management by Wiser™ biedt hiervoor een ideale oplossing. Dit systeem met smart, geconnecteerde technologie voor woningen geeft  24/7 een overzicht van het energieverbruik en productie voor elk eigenaar. De verzamelde informatie zijn rechtstreeks naar de smartphone of tablet van de eigenaar via de app Wiser.

Schneider Electric op Batibouw (stand KNX) : Paleis 9
Klik HIER voor het volledige perspebericht

 

Contacteer ons
Ward Vanhee Senior Project Manager, Two cents
Ward Vanhee Senior Project Manager, Two cents
Over Two cents

Two cents is een in Brussel gevestigd communicatiebureau, gespecialiseerd in content marketing, PR, media- en digitale campagnes. Het team van 13 creatieve communicatieprofessionals helpt bedrijven bij het promoten van hun merken, producten en diensten, het genereren van leads, en het verhogen van hun omzet.

Two cents
Sint-Michielskollegestraat 11
1150 Brussel